Παρασκευή, Απριλίου 18, 2008

Για να ξέρετε τι βλέπετε

Επιστολή σε Λάκη: " Ακολουθείς την γραμμή του Μαξίμου"!

"Αγαπητέ κύριε Λαζόπουλε, επειδή αδυνατώ να πιστεψω αυτό που κυκλοφορεί ευρέως στο διαδίκτυο και το οποίο ακολουθεί παρακάτω, σας το αποστέλω προκειμένου να λάβετε γνώση αλλά και να υπάρξει ο ανάλογος σχολιασμός εκ μέρους σας: Τι δεν έδειξαν......Θέμος και Λάκης, Την Τρίτη 5 Φεβρουαρίου είχαν εκπομπή οι δύο εθνικοί μας διασκεδαστές - και όχι μόνο... Ο Λάκης. Κι ο Θέμος. Και οι δύο, στηρίζουν το show τους σε μία απλή σύλληψη: σε βιντεάκια τα οποία και σατυρίζουν με υπέροχο - συνήθως - τρόπο. Και σατυρίζουν τα πάντα. Κάθε τι που προβάλλεται και εμπεριέχει έστω και ίχνος στοιχείου. Από κάθε πιθανή και απίθανη εκπομπή.Τα πάντα; Εντελώς συμπτωματικά...κάτι τους ξέφυγε(;).Τη Δευτέρα 4 Φεβρουαρίου, στην εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη, «Καλημέρα Ελλάδα» συνέβη κάτι εκπληκτικό:για πρώτη φορά στα 4 χρόνια διακυβέρνησης Ν.Δ. τόλμησε κάποιος, ο γνωστός τρελογιατρός Φικώρης, να μιλήσει σταράτα στην τηλεόραση για ένα κορυφαίο παράδειγμα αναξιοκρατίας και νεποτισμού: την τρελή εξέλιξη της Νατάσσας Καραμανλή από βρεφονηπιαγωγός σε ιατρός-χειρούργος-με ντοκτορά μέσα σε 4 (πολλά λέω)χρόνια! «Εγώ μαλάκας είμαι που μου βγήκε ο κώλος να γίνω γιατρός;» είπε ο Φικιώρης.

Δείτε εδώ το video: http://www.youtube.com/watch?v=_cXvLOM-mKE


Ο Λάκης μας, που παίζει τα άπαντα από Φικιώρη και του αρέσει η γλώσσα της αλήθειας, αγνόησε το συγκεκριμένο απόσπασμα που και Φικιώρη είχε, και γέλιο είχε,

...και αλήθειες έλεγε. Έπαιξε ένα άλλο, από την ίδια εκπομπή, ανώδυνο για τον Καραμανλή. Ο Θέμος δεν έπαιξε τίποτα. Δύσκολα μπορούμε να πιστέψουμε ότι δεν το πήραν χαμπάρι. Τα βλέπουν όλα. Εύκολα μπορούμε να πιστέψουμε ότι τους υπαγορεύτηκε να το «θάψουν».
Βλέπετε, ΟΛΑ αυτά που είναι ενο χλητικά για τοΤΣΑΝΤΙΡΙ του Μαξίμου πρέπει να εξαφανίζονται... H Νατάσσα μας..... Μετά τον δεσμό της λοιπόν με τον ανιψιό που κατέληξε ευτυχώς σε γάμο το 1998, η νηπιαγωγός Νατάσα αποφάσισε να γίνει γιατρός. Έτσι κοντά στα 32 γράφτηκε στην Ιατρική. Βέβαια επειδή η Ιατρική είναι 6 χρόνια όταν την ξεκινάς στα 32 και μετά πρέπει να κάνεις και ένα χρόνο αγροτικό και άλλα 5-6 χρόνια ειδικότητα και εάν θέλειςκαι να γίνεις και διδάκτορας θέλεις άλλα 3 χρόνια και μετά άντε και καμιά μετεκπαίδευση και όλα αυτά χωρίς καμιά καθυστέρηση, κινδύνευε να φτάσει σε ηλικία συντάξεως πριν να προλάβει να την εξασκήσει οπότε τι νόημα θα είχε τόσος κόπος; Όμως επειδή το κορίτσι μας έχει ικανότητες σούπεργκερλ αποφάσισε κατά την διάρκεια των σπουδών στην Ιατρική να τα κάνει όλα (!!!)
1. Να γίνει μητέρα διδύμων το 2003, 2. να κάνει μετεκπαίδευση στις ΗΠΑ στο Tufts τηςΒοστόνης, 3. να ιδρύσει και να εκλεγεί πρόεδρος της μη κερδοσκοπικής εταιρίας 'Ανέμη', 4. να συνοδεύει τον πρωθυπουργό στις επίσημες εκδηλώσεις στην Αθήνα και το εξωτερικό σπουδάζοντας συγχρόνως στην Θεσσαλονίκη , 5. να περάσει στην τελευταία εξεταστική του 2/2004, μεσούσης της προεκλογικής περιόδου 14 μαθήματα μαζί (οι κακές γλώσσες λένε ότι στις προφορικές εξετάσεις, έμπαινε μόνη της στο γραφείο των καθηγητών, όταν οι άλλοι έμπαιναν 5-5 , αλλά εγώ δεν τις πιστεύω γιατί είναι γνωστό ότι οι καθηγητές μας είναι βράχοι ηθικής χωρίς να κάνουν διακρίσεις στα πρόσωπα της εξουσίας), 6. να ασχοληθεί και με την πειραματική έρευνα και να μελετήσει την επίδραση της υποξαιμικής-ισχαιμικήςεγκεφαλοπάθειας στις γνωσιακές λειτουργίες και την ευρολογική ανάπτυξη των παιδιών της προσχολικής ηλικίας για να εκπονήσει διδακτορική διατριβή. 7. Έγινε διδάκτωρ το 2002 πριν να πάρει το πτυχίο του τμήματος που σπούδαζε που το πήρε το 2004!!
. Όμως οι άξιοι άνθρωποι ξέρουν και να ανταμείβουν αυτούς που τους βοήθησαν στην ζωή τους και στη διατριβή τους. Και η Νατάσα μας αυτό έκανε!
Στην χτεσινή του εκπομπή ΤΟ ΕΘΑΨΕ επιβεβαιώνοντας οτι ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ( δυστυχώς) στη Σατιρα του την ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΓΡΑΜΜΗ του ΜΕΓΑΡΟΥ ΜΑΞΙΜΟΥ. ΑΙΣΧΟΣ(Νεκτάριος Ζορμπάκος)

Διαβάστε Περισσότερα

Δεν υπάρχουν σχόλια: