Τετάρτη, Μαΐου 27, 2009

Για να ξέρουμε τι μας γίνεται

Στόχος ο κατακερματισμός της χώρας!

Ο πρώτος λόγος διάσπασης της Ελλάδας, είναι ο κατακερματισμός της Ορθόδοξης παράδοσης με τελικό σκοπό την εξαφάνιση της. Σαν δεύτερη άποψη αλλά και κύριος λόγος διεκδικήσεων εις βάρος του ελληνικού γένους είναι το απόσπασμα που ακολουθεί.
Πάνε χρόνια τώρα που θυμάμαι τους μεγαλύτερους σε ηλικία να λένε “Θέλουν να τεμαχίσουν τη Γιουγκοσλαβία και τους έβαλαν να φαγωθούν. Έτσι θα βάλουν χέρι στο ουράνιο”. Υπήρχε έντονη η φήμη τότε ότι ειδικά στην περιοχή του Κοσόβου υπάρχει ουράνιο. Και τότε κάποιοι κατηγορούσαν τους “ομιλητικούς” Έλληνες ότι ψάχνουν συνωμοσίες και κυνηγούν φαντάσματα.
Για να ρίξουμε σήμερα μια ματιά στη Γιουγκοσλαβία; Πόσα κράτη έγιναν; Πόσες εθνότητες; Πόσοι νεκροί; Πόσοι πόλεμοι;
Από τότε και μετά βλέπουμε μια αυξανόμενη επεκτατικότητα Αλβανίας και Σκοπίων προς νότο. Δεν ήταν κάτι νέο αλλά ήταν κάτι που άρχισε να εκδηλώνεται έντονα. Ξαφνικά μάθαμε τα περί τσαμουριάς, τα περί μεγάλης Μακεδονίας και δε συμμαζεύεται.
Γιατί; Πως οι χώρες αυτές αποφάσισαν ξαφνικά ότι θέλουν ΚΙ ΑΛΛΗ ελληνική γη. Να την κάνουν τι; Μήπως διπλασιάστηκε ο πληθυσμός τους και δε χωρούσαν εντός συνόρων; Όχι. Μήπως ζήλεψαν πραγματικά την ελληνική ιστορία και αποφάσισαν να την κάνουν δικιά τους; Όχι. Μπορεί να φαίνεται και έτσι αλλά δεν είναι. Αυτό που πάντα ξεκινά και σε κάνει να βλέπεις με άλλο μάτι τα εδάφη των γειτόνων σου είναι ο πλούτος. Το κέρδος που μπορεί να έχεις. Και επειδή όπου ορυκτός πλούτος στο Δυτικό κόσμο, εκεί και οι ΗΠΑ, για σκεφτείτε... ποιός μπορεί να ξεσήκωσε πιόνια στις γειτονικές χώρες; Ποιος μπορεί να τους φανάτισε τόσο; Ποιος τους έκανε να αλλάξουν μέσα σε λίγα χρόνια βιβλία ιστορίας και να διδάξουν στα παιδιά τους απαράδεκτα ψέμματα; Μόνο μια χώρα μπορεί να κάνει τέτοια επένδυση για το μέλλον.
Η χώρα που γνωρίζει τι κρύβεται κάτω από την Ελληνική γη. Και πριν αρχίσετε να με χαρακτηρίζετε φασίστα και συνωμοσιολόγο, θα σας πρότεινα να κουνήσετε λίγο το κεφάλι σας για να πάρει εμπρός ο εγκέφαλος που χρόνια τώρα έχει δεχτεί την ανθελληνική πλύση εγκεφάλου. Δε με ενδιαφέρει αν ενοχλείστε με αυτά που γράφω. Τα σχόλια είναι ελεύθερα. Όσους θεωρούν την αλήθεια εθνικισμό, τους γράφω εκεί που έγραφαν τα ανθρώπινα δικαιώματα, τα κομμουνιστικά καθεστώτα και οι υπόλοιπες χούντες.
Εφημερίδα επενδυτής 1996: Φέρνει στο φως απόρρητη έκθεση του ΙΓΜΕ (Ίδρυμα Γεωλογικών και Μεταλλευτικών Ερευνών). Σύμφωνα με την έρευνα αυτή στον Ελληνικό χώρο υπάρχουν ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΤΟΝΟΙ ουρανίου αλλά και ρουτίλιο, λουτέσιο και λανθάνιο. Τα παραπάνω υλικά χρησιμοποιούνται ως γνωστόν για την κατασκευή πυρηνικών πυραύλων αλλά και δορυφόρων και άλλων οπλικών συστημάτων. Λέγεται ότι ανάλογη έκθεση είχε γίνει το 1940 από τους Γερμανούς που έδειξε τεράστιο πλούτο ορυκτών στην Ελλάδα. Στην έκθεση αυτή έχει αναφερθεί ο πανεπιστημιακός καθηγητής ΑΠΘ Βασίλειος Παπαγεωργίου.
Σε διάλεξη του παρουσίασε δική του 30ετή(!) έρευνα σύμφωνα με την οποία η χώρα μας διαθέτει όλες τις στρατηγικές πρώτες ύλες για βαριά βιομηχανία... μόνο που δεν έχει βιομηχανία. Ο ίδιος ανέφερε ότι το Αιγαίο και όχι μόνο είναι γεμάτο από πετρέλαιο. Τι λένε γι αυτό οι Αμερικανοί;
Ο άλλοτε πρεσβευτής της Αμερικής στην Ελλάδα Nicholas Burns παραδέχτηκε στο MEGA ότι υπάρχει όντως πετρέλαιο στο Αιγαίο και ότι αυτό ουσιαστικά δημιουργεί την ένταση μεταξύ Ελλάδος και Τουρκίας. Σύμφωνα με δεκάδες άρθρα που έχουν δημοσιευτεί στον ελληνικό τύπο, τα πλουσιότερα κοιτάσματα πετρελαίου υπάρχουν στις παρακάτω περιοχές: Θάσος, Θερμαϊκός Κόλπος, , Ίμια, Ζάκυνθος και Φλώρινα. Αναρωτιέστε ακόμη από που ξεφύτρωσε η κρίση των Ιμίων και τα Σκοπιανά όνειρα για μεγάλη Μακεδονία; Πως αλλιώς θα βάλουν χέρι οι Αμερικανοί στον ορυκτό μας πλούτο; Οι Έλληνες δεν είναι καλά παιδιά... δεν μας εμπιστεύονται βρε αδερφέ.
Δεν αναφέρω αναλυτικά τα δημοσιεύματα για οικονομία χώρου. Όσοι έχετε αμφιβολίες, υπάρχουν αρχεία εφημερίδων αλλά και το google.
Και για να τελειώνουμε με το Σκοπιανό. Η Μακεδονία δεν έχει μόνο πετρέλαιο. Έχει χρυσό, έχει ουράνιο. Ουράνιο υπάρχει και στην Θεσπρωτία σε τεράστιες ποσότητες σύμφωνα με τις πιο πάνω έρευνες. Να γιατί η Αλβανία θέλει επέκταση προς νότο. Όλα αυτά τα διαθέτουμε σε τέτοια ποσότητα που αν η χώρα μας αποφασίσει να προχωρήσει σε εξόρυξη, τα αραβικά εμιράτα θα μοιάζουν φτωχή επαρχία. Από την περίοδο της χούντας έγινε γνωστό ότι οι ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ πολιτικοί μας, συμφώνησαν με τους Αμερικάνους και τους Τούρκους να μην προχωρήσουν σε εξόρυξη πετρελαίου.
Οι στρατηγοί της χούντας το παραδέχτηκαν και δεν έχω λόγο να αμφιβάλλω αφού και οι ίδιοι έκαναν την πάπια για το θέμα. Το τι θα γίνει στο μέλλον... θα το δούμε και ίσως σύντομα. Το μόνο που ΔΕΝ ΘΑ γίνει όσο οι ξεπουλημένοι ανθέλληνες πολιτικοί μας κυβερνούν, είναι η εξόρυξη των ορυκτών. Ποια μεγάλη δύναμη θα ήθελε μια ισχυρή Ελλάδα στη Μεσόγειο; Την τελευταία φορά που η Ελλάδα απέκτησε δύναμη... έφτασε μέχρι τον Ινδικό Ωκεανό και όχι μόνο δεν καταπίεσε τα έθνη, αλλά τα εκπολίτισε. Την τελευταία φορά που οι Έλληνες έκαναν επανάσταση... όχι μόνο έφτιαξαν κράτος αλλά λίγο έλειψε να φτιάξουν τη Μεγάλη Ελλάδα. Την τελευταία φορά που κάποιος προσπάθησε να μας κατακτήσει, χρειάστηκε να στείλει ο Χίτλερ τη μισή Γερμανία στα σύνορα μας, γιατί ολόκληρη η Ιταλία δεν μπόρεσε να το καταφέρει. Έχουν καταλάβει ότι ο Έλληνας δεν σκέφτεται τι θα απαντήσει.
Η απάντηση είναι χαραγμένη στον εγκέφαλο του χιλιάδες χρόνια τώρα. Μολών Λαβέ...
Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια: